Meer prachtige vakantiewoningen te huur!

Can de Ensueño

Casa de Ensueño betekent "droomhuis" of "droomvilla" en dat is het ook. De villa is in het afgelopen jaar totaal verbouwd en gerenoveerd. De villa staat op een zeer ruim kavel en er is dus ook om de villa heen meer dan voldoende ruimte om heerlijk te genieten van de zon, de rust en ruimte in de buitenlucht. Gelegen in de villawijk Cabanyes, uitzicht over de bergen en in de verte de zee.

MEER INFORMATIE >

Casa Safir

Vlakbij Santa Christina d’Aro, ligt in de bergen de urbanisatie Bell-Lloch II. Hier is de luxe villa Casa Safir te huur. Het huis ligt geheel vrij, is zeer smaakvol ingericht en heeft vanuit het zwembad en terras een geweldig uitzicht op de Gavarres. Vooral rust is hetgeen u ervaart. Geschikt voor 6 personen.

MEER INFORMATIE >

Villa MaximEnzo

Niet ver van Maçanet de la Selva ligt het plaatsje Vidreres. Gelegen in een rustige urbanisatie is villa MaximEnzo te huur. Dichtbij alles wat een vakantie aan de Costa Brava u te bieden heeft. Het strand op 17 km. De villa is luxueus en smaakvol ingericht. Het zwembad en de terrassen bieden alles om met een gezin een geweldige vakantie te vieren. Geschikt voor 6 personen.

MEER INFORMATIE >